• Home
  • Showbiz
  • Elena Cârstea, despre eșecul României la Eurovision. «Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?»

Elena Cârstea, despre eșecul României la Eurovision. «Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?»

La aproape două luni de la ratarea calificării în finala Eurovision 2021, TVR are încă răni de lins sau lipsă de subiecte pentru emisiuni…

Cu aceste gânduri a pornit să se înfățișeze telespectatorilor emisiunea ”Eurovision, pe șleau”, realizată de Marina Almășan, nimeni alta decât conducătoarea delegației României la concursul muzical european.

Invitată în emisiunea cu pricina, Elena Cârstea a demonstrat că faptul că trăiește de ceva ani în Statele Unite nu i-a diminuat deloc spiritul critic și incisiv. Cântăreața a vorbit, fix ”pe șleau”, despre eșecurile României la Eurovision.

Elena Cârstea a criticat atât Televiziunea Română, cât și ultima reprezentată a României în cadrul concursului, Roxen.

”Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare, nu o să aveți nimic”, a spus Elena Cârstea la TVR.

”Educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școli. Nu se mai face că dacă lumea nu se uită la televizor, se poate uita pe internet. Nu asta e problema. Problema este calitatea muzicii”, a mai adăugat cântăreața.

Apoi atenția Elenei Cârstea a învăluit-o pe Roxen…

”Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan.

Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a susținut Elena Cârstea.