• Home
  • Showbiz
  • Elena Merișoreanu, replică Mariei Dragomiroiu: «Ea cântă din păr! A luat bărbatul altei femei. Pai ea se vaită de bani?»

Elena Merișoreanu, replică Mariei Dragomiroiu: «Ea cântă din păr! A luat bărbatul altei femei. Pai ea se vaită de bani?»

Pentru că nu se cădea ca doar Liiceanu și Dinescu să se învrăjbească în văzul lumii, Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu au simțit nevoia să spele și ele ceva rufe în public…

Totul a început în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, în care Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merișoreanu că este ”mincinoasă, invidioasă și răutăcioasă”.

Replica Elenei Merișoreanu a fost una pe măsură… 

”Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (1.200 lei N.R.).

Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Nu e suficient că faci reclamă Farmacia Inimii?! Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click!.

Insuportabilitateea celor două soliste de muzică populară se pare că ar fi pornit încă de pe vremea Ansamblului Rapsodia Română.

”Cum să fiu eu invidioasă pe cariera ei? Eu am 35 de ani pe cartea de muncă la Rapsodia Română, acolo unde ea a dat concurs și nu a intrat!

Nu a ajuns Maria Dragomiroiu să mă facă pe mine invidioasă și mincinoasă. Eu am cântat 40 de ani, am fost laureată la Cântarea României! Ea când pleca și cânta pe la nunți, eu aveam spectacole prin țară”, a declarat Elena Merișoreanu.

”Ea când s-a despărțit de primul soț a venit direct la mine cu tacâmurile de argint în geantă, că plecase de acasă. Bărbatul meu e dintr-un sat cu ea și, la un moment dat, chiar am zis s-o cunune finii noștri.

Am fost la ea la nuntă. Nu am de ce să fiu invidioasă eu pe ea, că eu nu am despărțit pe nimeni. Nu am luat bărbatul uneia pe care a lăsat-o Bebe cu un copil. Bebe a fost căsătorit în Târgu Jiu.

Ea nu are prieteni în folclor, numai în muzica ușoară. Ea cântă din păr, așa îi zicea lumea. Păi eu am avut păr mai mare ca al ei!”, a mai declarat Elena Merișoreanu.