• Home
  • Showbiz
  • Eurovision 2021. Trăistariu: «O fată oarecare cu o piesă oarecare. Abia își duce partitura până la capăt»

Eurovision 2021. Trăistariu: «O fată oarecare cu o piesă oarecare. Abia își duce partitura până la capăt»

Într-o criză de inspirație a imaginilor în chiloți pe care le postează pe conturile sale de socializare, Mihai Trăistariu revine la mai vechea sa obsesie despre faptul că ar fi produsul cel mai bun pe care România îl poate furniza concursului Eurovision.

Cu o săptămână înainte de intrarea în concurs la Rotterdam, România, prin reprezentanta ei Roxen, a fost clasată de casele de pariuri doar pe locul al 19-lea.

Piesa cu care Roxen va reprezenta România în competiția de pe 18 mai se numește “Amnesia” și nu pare să fi impresionat deloc la Rotterdam.

“România e clasată abia pe locul 19 la casele de pariuri, în ceea ce privește Eurovision-ul de săptămâna viitoare. Nasol! S-au dus vremurile când țara noastră era printre favorite.

Și, cu siguranță, asta se va mai întâmpla, de-acum încolo, atât timp cât organizatorii selecției naționale (de la TVR ) nu dau șanse tuturor compozitorilor și artiștilor din România și trimit în concursul mare, fără preselecție, la plesneală, o fată oarecare… cu o piesă oarecare.

Au crezut că, dacă e Global în spatele artistei, o să facă minuni. Iată că nu e așa!

EUROVISION este despre altceva. Casele de discuri să-și continue prieteniile cu radiourile private și să lase Eurovision-ul pe mâna artiștilor adevărați”, a scris Mihai Trăstariu, pe contul lui de Facebook.

“Ea abia își duce partitura până la capăt. Nu mi s-a părut nimic interesant. Nu mă deranjează show-ul ei, dar se chinuie să cânte.

Părerea mea e că ea trebuia să fie mai statică, are răgușeala ei, aduce a Billie Eilish și este OK, are maniera ei, și-ar fi pus în valoare mai mult glasul, să facă alții în jurul ei show, e foarte greu să dansezi și să cânți în același timp”, a mai declarat Trăistariu, pentru fanatik.ro.

Și nu s-ar zice că n-ar avea dreptate… După prima repetiție pe scena de la Rotterdam, Roxen nu a excelat nici în opinia presei, care a punctat momentele fiecărei țări. Roxen a obținut doar 9 puncte din partea jurnaliștilor care au avut ocazia să vadă repetițiile din 9 mai 2021, clasând astfel România pe ultimul loc la capitolul preferințe.

Pe primul loc la casele de pariuri se află în acest moment Franța, detronând Malta, care a fost câteva săptămâni prima.

Roxen va intra în concurs cu numărul 13
Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, ce va avea loc pe 18 mai. Mihai Trăistariu a reprezentat România la Eurovision în competitia desfășurată în 2006, la Atena, cu piesa "Tornero", reuşind să se claseze pe locul 4, cu 172 de puncte, cel mai mare punctaj obținut de o piesă românească la Eurovision până în acel moment.