• Home
  • Showbiz
  • Femeia a refuzat propunerea lui ”Dumnezeu”. ”A avut o șansă, n-o va mai primi pe a doua!”

Femeia a refuzat propunerea lui ”Dumnezeu”. ”A avut o șansă, n-o va mai primi pe a doua!”

Femeia a refuzat propunerea lui ”Dumnezeu”. ”A avut o șansă, n-o va mai primi pe a doua!”

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din fotbal în urmă cu câteva luni, dar continuă să rămână în atenția fanilor săi, grație  savuroaselor sale declarații ieșite din comun.

Într-un interviu pe care i l-a acordat acordat jurnalistului britanic  Piers Morgan, Zlatan Ibrahimovic explică în stilul său caracteristic de ce nu s-a căsătorit cu partenera sa de viață, Helena Seger, deși sunt împreună de peste 21 de ani și au doi copii, Maximilian și Vincent.

”Am cerut-o în urmă cu câțiva ani, dar a refuzat. A avut o șansă, n-o va mai primi pe a doua (râde – N.R.). I-am spus atunci: `După 20 de ani, meriți să te căsătorești cu mine`. Dar mi-a răspuns: `Nu, n-am nevoie`.

Este puternică, foarte puternică. O respect mai mult pentru că m-a refuzat. Nu trebuie să câștig eu de fiecare dată. Are doi băieți alături de mine, mi se pare mult mai important decât dacă am fi căsătoriți sau nu”, i-a spus Zlatan Ibrahimovic lui Piers Morgan.

Nici în acest interviu, Ibrahimovici nu a putut să nu ofere o declarație marcată de egocentrismul său, ce va deveni antologică pentru fanii săi.

”Vreți să ne jucăm cu focul? Eu voi fi focul, dar s-ar putea să vă ardeți. Voi credeți că glumesc când spun că sunt Dumnezeu? Nu glumesc!”, s-a amuzat Zlatan Ibrahimovic în același interviu, citat de Gazzetta dello Sport.

Zlatan Ibrahimovic și Helena Seger sunt împreună din 2002, iar relația lor a început într-un mod total atipic.

Zlatan a povestit că și-a cunoscut iubita, conațională, fost model, și a reușit să-i obțină numărul de telefon după ce i-a blocat mașina într-o parcare.

Deși era deja cunoscut în lumea fotbalului și în 2002, Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit că nu s-a prezentat cu propriul nume când i-a scris prima dată Helenei Seger, ci cu numele și culoarea mașinii cu care a blocat-o în parcare.

”Cum am cunoscut-o pe Helena? Ne-am întâlnit pentru că am blocat-o cu mașina. Am parcat într-un loc cu două rânduri de mașini oprite în fața mașinii sale.

I-am cerut și numărul și, când i-am scris prima dată, în loc să-i spun că sunt Ibrahimovic, m-am semnat cu ‘Ferrari roșu’. Dar totul a mers bine, suntem fericiți”, a recunoscut Zlatan Ibrahimovic, conform Tuttosport.