• Home
  • Showbiz
  • Florin Călinescu, un nou derapaj grobian difuzat pe post la Românii au talent

Florin Călinescu, un nou derapaj grobian difuzat pe post la Românii au talent

Pentru că au prins la public, ieșirile grobiene ale lui Florin Călinescu se pare că au fost încurajate de producătorii emisiunii ”Românii au talent”, în căutare continuă de mai multă audiență…

Noua escaladare a gardului decenței pe care a practicat-o Călinescu a primit avizul să fie difuzată în această seară.

Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce Andi Moisescu fusese depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

Cu toate că nu avea cum să fie prezent fizic la masa juraților, locul său fiind ocupat, temporar, de Smiley, Moisescu a participat la etapa de preselecții de acasă, prin video conferință.

Într-o pauză de filmări, Andra îl întreabă dacă are mâncare și s-a oferit să treacă să îi lase în fața ușii provizii sau orice și-ar mai fi dorit.

În stilu-i caracteristic, și Florin Călinescu și-a oferit ajutorul.

Florin Călinescu: Îți dorești să mănânci ceva în seara asta, când plec de aici?

Andi Moisescu: Bă, am niște chestii comandate… or fi scuipat ăia prin ele, acum nu mai contează, a replicat juratul, râzând.

Florin Călinescu: Ce mai contează, măi? Noi tot ce am comandat, ne-am c***t pe noi!

Andra: Andi, ce vrei să mănânci? Îl trimit pe Sorin să îți lase la poartă. Serios. Dacă ai nevoie de ceva zilele astea, să îmi zici.

Andi Moisescu: Sunt în regulă.

Florin Călinescu a dus gluma mai departe, propunându-i lui Andi Moisescu un alt tip de.. servicii.

”Știi corul vânătorilor? Vrei să îți aduc corul sugătoarelor din Austria? Bine, nu o să te atingă. Deci înainte își bagă azot lichid în gură, jur. N-ai văzut așa ceva în viața ta. Trebuie să îți pui mănuși și căciuliță”, a revenit Florin Călinescu cu o replică indecentă.

”Ai Gold membership la ei?”, a spus Andi, mai în glumă, mai în serios.

_________________

Florin Călinescu: ”Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?”

Nu este primul derapaj al juratului la Românii au talent. Recent, Florin Călinescu a fost scos din minți de un tiltlu din media.

”Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump apierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?”, a spus Florin Călinescu, care apoi a început să citească versuri de pe ecranului telefonului.

”I-auzi: în seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.”

Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p**i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a spus Florin Călinescu.

Reacția lui i-a luat prin surprindere pe colegii de la masa juraților. Alexandra Dinu, neștiind despre cine este vorba, a întrebat nedumerită ”Cine?”.

Andra, încercând să detensioneze atmosfera, dar neînțelegând ce legătură aveau versurile cu titlul tocmai citit de Călinescu, i-a explicat că este vorba despre o interpretă de muzică populară din Cluj. ”O cântăreață de muzică populară din Cluj. Ce legătură are (versurile citite de Florin Călinescu) cu…”, a replicat imediat Andra.