• Home
  • Showbiz
  • Halle Berry, despre primul orgasm şi primul sărut franţuzesc din viaţa ei

Halle Berry, despre primul orgasm şi primul sărut franţuzesc din viaţa ei

În septembrie 2020, actriţa a confirmat idila pe care o are cu muzicianul Van Hunt şi, de-atunci, tot postează imagini sexy cu iubitul ei. Însă începuturile starului hollywoodian într-ale amorului au fost de-a dreptul surprinzătoare, după cum declară însăşi vedeta.

E fericită, în prezent, alături de iubitul ei. După trei mariaje eşuate şi alte poveşti de dragoste încheiate dezamăgitor, actiţa de 54 de ani pare că şi-a găsit liniştea alături de bărbatul din viaţa ei, Van Hunt, cu care se fotografiază adesea pe conturile ei de socializare.

Tot pe reţelele de socializare a făcut Halle şi nişte dezvăluiri intime care ne-au atras atenţia. Pe Instagram Live, Berry şi prietena ei, stilista Lindsay Flores, au vorbit despre vrute şi nuvrute. Astfel, în cadrul unui nou episod online de Bad & Booshy, vedeta a abordat un subiect pe placul tuturor – primul sărut din viaţa ei.

Cele două prietene şi-au turnat un pahar de vin şi au prins curaj să facă dezvăluiri fără precent. După ce Lindsay a vorbit despre propriile experienţe amoroase, a venit rândul lui Halle să ne ia prin surprindere: „Aveam un prieten pe nume LaShawn Boyd şi voiam să mă sărut franţuzeşte cu el, dar nu ştiam cum să sărut pe cineva cu limba, aşa că i-am cerut celei mai bune prietene de-ale mele de atunci să-mi arate cum se face, ca să pot apoi să-i sărut pe el”, a mărturisit actriţa.

“Aşa că prietena mea a venit la mine acasă şi m-a sărutat vreo 30 de minute. Pur şi simplu, mi-a arătat cum să pot săruta franţuzeşte un băiat. Şi apoi, în următoarea seară, m-am dus la LaShawn Boyd şi l-am sărutat”, a adăugat Berry, precizând, de asemenea, că el a fost mai priceput decât ea.

N-a fost pentru prima dată când câştigătoarea unui Oscar a făcut dezvăluiri despre viaţa ei intimă. Luna trecută, diva hollywoodiană a recunoscut că primul orgasm pe care l-a avut s-a petrecut în preadolescenţă: “Ţin minte primul meu orgasm. Eu mi l-am provocat. Încercam să-mi descopăr propria sexualitate, ca mai toate fetele…”