• Home
  • Showbiz
  • Heidi Klum, topless la plajă, la 47 de ani: «Aşa am crescut, alergând dezbrăcată. Şi încă fac asta!»

Heidi Klum, topless la plajă, la 47 de ani: «Aşa am crescut, alergând dezbrăcată. Şi încă fac asta!»

Heidi Klum îşi susține cu toate puterile dreptul de a poza nud în continuare, în ciuda criticilor care îi amintesc că acum, la 47 de ani, ar fi trebuit să devină mai decentă.

Klum a postat astfel o imagine în care poartă la plajă doar bikini, renunţând la sutien și a dat o replică celor care o critică pentru nuditatea ei.

"Aşa am crescut, alergând dezbrăcată. Şi încă fac asta. Cred că cei care nu suportă genul acesta de poze cu mine ar trebui să-mi dea pur şi simplu unfollow", a declarat ea.

Criticii ei au punctat, însă, şi faptul că nu este un bun exemplu pentru fiica sa, Leni, în vârstă de 16 ani, care nu ar trebui să-şi vadă mama aşa.

Heidi le-a explicat că şi-a crescut fiica astfel încât să înţeleagă ce înseamnă adevărata feminitate, la care o femeie nu renunţă nici când devine mamă şi nici după 40 de ani.

Cele două au o relaţie foarte apropiată, iar Heidi a pozat alături de ea pentru coperta ediţiei germane a revistei Glamour luna trecută.

Experienţa a bucurat-o pe Heidi, întrucât spune că e fericită dacă fiica ei îi calcă pe urme – cu atât mai mult cu cât s-a aflat pe catwalk chiar de când era în burtica ei.

Heidi a povestit că a defilat pentru un show Victoria's Secret în 2003, pe când era însărcinată în patru luni cu Leni.