• Home
  • Showbiz
  • Irinel Columbeanu, făcut praf de Anamaria Prodan: ”Când mergi din prostituată în prostituată, la ce te aștepți?”

Irinel Columbeanu, făcut praf de Anamaria Prodan: ”Când mergi din prostituată în prostituată, la ce te aștepți?”

Irinel Columbeanu, făcut praf de Anamaria Prodan: ”Când mergi din prostituată în prostituată, la ce te aștepți?”

Anamaria Prodan îl critică în termeni cât se poate de duri pe Irinel Columbeanu, fostul milionar, care a ajuns acum la mâna prietenilor mai milostivi, implorând pe diverse căi să fie ajutat financiar pentru a-și permite cazarea la un cămin de bătrâni.

Anamaria Prodan este de părere că femeile ușoare au fost cele care l-au distrus pe Columbeanu.

”Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze?

Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e! Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!“, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul ”Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu.

Nu e prima opinie exprimată public de Anamaria Prodan despre Columbeanu…

”Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea.

Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, declara zilele trecute Anamaria Prodan pentru as.ro.