• Home
  • Showbiz
  • Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. ”Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima!”

Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. ”Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima!”

Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. ”Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima!”

Fostul om de afaceri Irinel Columbeanu se află internat de mai bine de o săptămână în azilul de la Ghermănești, acolo unde, în urmă cu șapte ani, a murit tatăl său, Ion Columbeanu, singur și fără bani, în așteptarea primei pensii.

”Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul podcast-ului ”Fiță cu Adiță”.

Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Germănești, unde se află cazat Columbeanu, spune că acesta nu are bani să acopere cheltuielile lunare de la azil, care se ridică la aproximativ 3-4.000 de lei lunar.

”El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul.

Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! a declarat, pentru Click!, Ion Cassian.