• Home
  • Showbiz
  • Un ”prieten”, despre Irinel Columbeanu: ”Monica nu mai vorbește cu el… E cam ramolit, merge într-o demență”

Un ”prieten”, despre Irinel Columbeanu: ”Monica nu mai vorbește cu el… E cam ramolit, merge într-o demență”

Un ”prieten”, despre Irinel Columbeanu: ”Monica nu mai vorbește cu el... E cam ramolit, merge într-o demență”

În ultimul timp, paginile tabloidelor s-au umplut de informații despre Irinel Columbeanu, publicul savurând povestea milionarului a cărui avere s-a volatilizat și a ajuns să fie găzduit, se pare din milă, într-un azil pentru persoane vârstnice.

Ultimele comentarii despre Columbeanu vin de la o persoană ce se pretinde a-i fi prieten, Zoltan Nagy, un producător de filme pentru adulți, care l-a vizitat la azil și afirmă că Irinel nu mai vorbește de multă vreme cu fosta soție, Monica Gabor, și că starea de sănătate a acestuia s-ar fi degradat vizibil în ultima vreme.

iNagy a fost însoțit în vizita pe care a făcut-o la Ghermănești de doi medici, un neurochirurg și un psihiatru, ambii în măsură să evalueze starea de sănătate a lui Columbeanu la acest moment.

Irinel Columbeanu nu a fost nici pe departe încântat de vizita prietenului său la azil, acuzându-l că-și face publicitate de pe urma lui și i-a interzis să-l mai viziteze.

”Am fost atunci în vizită la Irinel. Relația dintre noi a devenit mai strânsă de la pandemie, pentru că atunci l-am simțit destul de singur. M-a supărat comportamentul lui după ce am fost la el. A fost în emisiune la Cristi Brancu și m-a acuzat că am venit la el cu psiholog să-i fac reclamă, și că i-am stricat lui imaginea, că am făcut două poze acolo la azil.

Eu nu am pozat în camera la azil, eu am făcut poze stând pe bancă cu cei doi medici, poze decente. El s-a supărat pe mine și a zis să nu mai vin pe acolo! Eu m-am dus cu doi medici acolo, un neurochirurg și un psihiatru. Doamna doctor psihiatru a mai fost și la el acasă. El a ajuns la azil stând la povești cu Adiță”, a declarat Zoltan Nagy, pentru Click!

Zoltan Nagy a dezvăluit că sunt puține șanse ca Monica Gabor sau iubitul acesteia, Mr Pink, să-l ajute pe Irinel cu bani, pentru chiria la azil. Spune că numai fiica lui, Irina, îl mai sună pe fostul milionar.

”E 8.000 de lei chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar banii ăștia.

Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani. Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul. Am vrut să-l duc la masaj erotic, a zis Cassian că are nevoie de bani, nu de masaj”, a mai relatat prietenul lui Irinel Columbeanu.

Zoltan Nagy a dat amănunte și despre starea de sănătate a fostului milionar.

„Eu mergeam la el, îi aduceam de mâncare. L-am dus la tuns, de Florii și de Paște. Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui? (…)

Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită!”, a explicat Zoltan Nagy.