• Home
  • Showbiz
  • Iubita lui Laurențiu Reghecampf, primele declarații oficiale: «Ce mă interesează în acest moment e sarcina»

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, primele declarații oficiale: «Ce mă interesează în acest moment e sarcina»

Corina Caciuc a renunțat la tăcere, având  primă reacție oficială despre relația cu Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, și despre viitorul lor copil.

Corina Caciuc, spune că după ce a fost deranjată de apariția mai multor conturi false pe rețelele de socializare, făcute în numele ei, dar și de declarațiile care au apărut pe respectivele pagini, a răbufnit și a simțit nevoia să facă declarații publice.

”Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a declarat Corina Caciuc pentru Cancan.

Despre relația cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc a precizat pentru că preferă să păstreze discreția. A recunoscut că formează un cuplu, că este însărcinată și vor avea un copil împreună.

”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu.

Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să o trec cu bine.

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat!

Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a mai declarat Corina Caciuc.