• Home
  • Showbiz
  • Iulia Albu și-a dat iubitul afară din casă după ce-au revenit de la ”America Express”: ”Intraseră dracii în el!”

Iulia Albu și-a dat iubitul afară din casă după ce-au revenit de la ”America Express”: ”Intraseră dracii în el!”

Iulia Albu și-a dat iubitul afară din casă după ce-au revenit de la ”America Express”: ”Intraseră dracii în el!”

Conceput ca un show de divertisment, ”America Express” are și o nuanță suplimentară, condițiile de concurs, efortul fizic depus de participanți în timpul probelor, privarea de hrană, odihnă și igienă provocând suficient stres încât să supună relațiile dintre membri echipelor, de orice fel ar fi ele, la adevărate teste de anduranță.

Aceleași elemente îi fac și pe telespectatorii emisiunii să comenteze cu aplomb prestațiile concurenților, fiecare dintre ei mărindu-și sau diminuându-și capitalul de simpatie.

Bunăoară, după primele episoade, Mihai Alexandru, iubitul Iuliei Albu, a provocat un val de comentarii negative la adresa sa, comentariile de pe pagina emisiunii sancționând agresivitatea manifestată împotriva coechipierei sale și a regulilor impuse de concurs, pe care și le asumase prin contract.

La ceva vreme de filmările din America, Iulia Albu îi ia apărarea iubitului, recunoscând totuși agresivitatea verbală pe care acesta a manifestat-o, mărturisind că după întoarcerea acasă chiar a fost nevoie să se despartă o perioadă de timp.

”Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit, după ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi

Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine.

El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine.

Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienței”, a declarat Iulia Albu pentru Cancan.

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat întrei ei la ”America Express”, Iulia Albu mărturisește faptul că dacă ar fi să plece din nou într-un astfel de concurs, l-ar alege tot pe Mike.

”Și acum, dacă ar mai fi să merg, tot cu el m-aș duce. În toate relațiile există probleme și-ți dai seama că lucrurile mai pot merge doar într-un singur fel. Și dacă ambii parteneri sunt de acord să lase de la ei să meargă, atunci va fi OK”,  a mai spus Iulia Albu.