• Home
  • Showbiz
  • Jennifer Aniston a recunoscut că a fost îndrăgostită de un coleg din serialul Friends

Jennifer Aniston a recunoscut că a fost îndrăgostită de un coleg din serialul Friends

Odată cu reuniunea distribuţiei din serialul Friends, au ieşit la iveală şi multe detalii din culisele acestui popular serial.

Una dintre cele mai neașteptate informaţii a fost cea legată de chimia reală dintre actorii Jennifer Aniston şi David Schwimmer, cei care au făcut un cuplu şi în serial, cu povestea de dragoste dintre Rachel şi Ross.

Cei doi chiar s-au îndrăgostit la filmările pentru prima serie din celebrul sitcom, lucru de care erau conştienţi chiar şi producătorii.

"Nu ştim cu siguranţă, deoarece nu i-am confruntat niciodată pe niciunul dintre ei, dar da, eram suspicioşi c-ar putea fi ceva între ei", a declarat creatoarea serialului, Marta Kauffman, după reuniunea Friends. 

Cel care a făcut dezvăluirea a fost chiar David Schwimmer, în timpul reuniunii difuzate pe HBO Max: el a recunoscut că a plăcut-o foarte mult pe Jennifer la începutul filmărilor.

"La un moment dat, eram atraşi puternic unul de celălalt. Dar eram ca două nave care trec una pe lângă cealaltă, pentru că unul dintre noi se întâmpla mai mereu să fie într-o relaţie şi nu am trecut niciodată graniţa. Am respectat asta", a spus Schwimmer.

Jennifer Aniston a adăugat: ”Sincer, îmi amintesc că i-am spus odată lui David că va fi trist dacă prima dată când ne sărutăm va fi la televizor. Dar chiar aşa s-a întâmplat”.