• Home
  • Showbiz
  • Kamara, dezvăluiri despre relația cu iubita lui Reghecampf: «Niciodată mai mult de o noapte!»

Kamara, dezvăluiri despre relația cu iubita lui Reghecampf: «Niciodată mai mult de o noapte!»

Spre deliciul tabloidelor, Corina Caciuc, probabil viitoarea doamnă Reghecampf, și-a făcut intrarea în showbiz nu doar prin faptul că a reușit să-i disturbe paradisul conjugal al Anei Maria Prodan, ci și prin dezvăluirea unei relații pe care a avut-o cu cântărețul Kamara.

Kamara (45 ani) și Corina Caciuc (29 ani) au avut o aventură, pe vremea când solistul era divorţat, iar actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf încerca să se facă remarcată la nivel central.

Deși unele lucruri rămân nespuse de gentlemeni, după ce-a publicat câteva poze picante cu amanta însărcinată a antrenorului de fotbal, Kamara a dezvăluit în ce împrejurări a cunoscut-o.

”Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era!

La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest este distracție”, a declarat Kamara, într-un interviu pentru realitateasportiva.net.

Cântărețul a ținut să prezizeze că a avut mai multe întâlniri de o noapte cu Corina, dar că relația nu a fost nici pe departe una serioasă.

”Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât.

Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe”, a mai povestit cântărețul, pentru aceeași sursă.