• Home
  • Showbiz
  • Loredana Groza s-a pozat în baie. Fanii nu s-au putut abţine: «Ai înnebunit la bătrâneţe»

Loredana Groza s-a pozat în baie. Fanii nu s-au putut abţine: «Ai înnebunit la bătrâneţe»

În continuarea procesului de stimulare a fidelității fanilor săi față de conturile sale de pe rețelele de socializare, Loredana Groza a trecut la un alt nivel al imaginilor sale provocatoare.

În cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare, Loredana pozează în baie. Ea poartă o bluză vaporoasă, neagră, cu buline aurii, foarte scurtă, care lasă să i se vadă abdomenul și cu senzația că n-ar mai purta nimic… 

Ponderea reacțiilor de apreciere și de contestare a ipostazei în care s-a imortalizat Loredana este aceeași. Cele din urmă, par totuși mai savuroase: ”Ai înnebunit la bătrânețe!”, ”Loredana, cu păsărica la plimbare?”, ”Mai ai puțin și ieși la pensie și ni te arăți așa…” ș.a.m.d.

Deși mulți apreciază că felul în care s-a modificat în ultima vreme aspectul său se datorează și operațiilor estetice, Loredana le dezavuează, afirmând că e vorba doar de o alimentație mai echilibrată și de multă mișcare.

“Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație…”, a declarat Loredana Groza pentru viva.ro.