• Home
  • Showbiz
  • Mădălina Ghenea, din nou la școală la 34 de ani

Mădălina Ghenea, din nou la școală la 34 de ani

Nu este niciodată prea târziu să înveți, iar Mădălina Ghenea demonstrează asta alegând să se înscrie la facultate, la 34 de ani.

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume și ține să arate tuturor că asta n-o împiedică să fie și inteligentă.

Actrița a părăsit de ani buni țara natală și s-a mutat în Italia, unde locuiește alături de fetița ei. Are o carieră de succes, fiind implicată în destule proiecte importante.

Recent, Mădălina Ghenea a anunțat pe contul său de Instagram că s-a înscris la facultate și urmează să susțină interviul pentru a fi admisă la studii la Universitatea Stranieri din Perugia, și că este foarte emoționată. 

Universitatea Stranieri la care frumoasa româncă urmează să studieze oferă cursuri de limbă şi cultură italiană. De asemenea, universitatea a confirmat faptul că Mădălina Ghenea se află înscrisă printre cei care dau admiterea anul acesta.

Fotomodelul își dorește atât de mult să-și aprofundeze cunoștințele despre țara care a adoptat-o încât este pregătită să studieze despre ea, chiar dacă are un program foarte încărcat.

Mădălina Ghenea, despre filmul ”House of Gucci”

Românca a vorbit despre ”House of Gucci”, filmul în care interpretează rolul Sophiei Loren.

”În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă.

Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri.

Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră! Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a scris actrița pe Instagram.