• Home
  • Showbiz
  • Mara Bănică, biografia succintă a Monicăi Gabor: La 14 ani m-am făcut curvă. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul!

Mara Bănică, biografia succintă a Monicăi Gabor: La 14 ani m-am făcut curvă. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul!

Mara Bănică, biografia succintă a Monicăi Gabor: La 14 ani m-am făcut curvă. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul!

Scandalul atrage, e undeva ascuns în natura umană, indiferent de educație, să guste din plăcerea unui spectacolul gratuit oferit de două personaje reale, care își aruncă vorbe grele…

În cazul de față spectacolul este oferit de Mara Bănică, care, iritată de faptul că Monica Gabor și-a acordat, pe site-ul personal, titulatura de ”comoară națională”, i-a oferit în ”dar” o succintă și acidă biografie.

”Monica Gabor (fosta Columbeanu). O comoară națională. Așa zice site-ul ei. Ăla terminat cu punct com. Că pe ăla cu punct ro (nu există, din păcate), știe toată lumea cum stă treaba.

O să râdeți, dar am citit tot capitolul cu biografia. E făcută pentru americani. Ăia habar n-au nici că postul Național Tv (unde cică a fost ea asistentă) e unul inexistent, nici că laBe1 tv nu se uită nici dracul!

Ălora poți să le zici orice. Halesc. Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa:

La 14 ani m-am făcut curvă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloți pe care-i purtam împreună cu surorile mele, cu rândul. Primul meu pește a fost unul, Dinu Damaschin. M-a dat la tot orașul. Bine, la oameni cu bani, nu la oricine.

O dată sau de doua ori m-a dus și la București, la lucru. Frumos oraș! Mi-a plăcut din prima. Am zis că acolo vreau să ajung. Și mi-am îndeplinit visul.

Un alt pește, din lumea bună, m-a cumpărat. Unul Matei Miko. Vrăjește lumea că face modelling. Aiurea! Plasează tinere ca mine, pe ici, pe colo. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul! M-a luat de tot. M-a îmbrăcat, m-a dus la școală, m-a spălat. M-a luat și de nevastă.

În fine, nu zic mai departe. Că de aici, povestea e cunoscută. Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională? Este vreo Iulia Hașdeu? Vreo Monica Lovinescu? Vreo Ecaterina Teodoroiu? Nu. Țara asta a noastră are, sper, un alt sistem de valori când vine vorba de comori naționale”, a comentat Mara Bănică pe Facebook.