• Home
  • Showbiz
  • Marius Manole, dezvăluiri despre Lidia Buble: Mi-a făcut avansuri. Cred că familia o reneagă zilnic – video

Marius Manole, dezvăluiri despre Lidia Buble: Mi-a făcut avansuri. Cred că familia o reneagă zilnic – video

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca la un moment dat Marius Manole să se apuce să vorbească despre altceva decât despre cariera sa, dar, căzut probabil sub zodia celor care-și caută mai multă notorietate, actorul a vorbit și despre viața lui personală, dezvăluind că o cântăreață i-a făcut avansuri…

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, la rubrica ”Sosurile picante”, Marius Manole a fost nevoit fie să răspundă la câteva întrebări, fie să guste sosuri iuți. 

Cătălin Măruță l-a rugat pe Marius Manole să spună numele unei vedete din România care i-a făcut avansuri.

Inițial, actorul a refuzat, dar apoi a menționat-o pe Lidia Buble, lăsând să se înțeleagă că jocul a fost reciproc. 

”Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…”, a spus actorul.

Măruță a încercat să obțină mai multe informații, dacă au fost împreună, cât a durat, însă Marius Manole a evitat să ofere detalii, oferind un răspuns ușor sarcastic.

”Da, s-a mers departe tare… păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”, a spus Marius Manole.

Măruță a încercat să continue discuția cu Marius Manole despre Lidia Buble, care încă își caută perechea și, mai nou, are probleme cu legea.

”Măi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc o mulțime de lucruri, nu venea dintr-o familie de…?”, a spus Cătălin Măruță.

Marius Manole a dat un răspuns neașteptat.

”Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu! Ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei”, a spus Marius Manole.