• Home
  • Showbiz
  • Meryl Streep și soțul său, Don Gummer, s-au despărțit după 45 de ani de căsnicie

Meryl Streep și soțul său, Don Gummer, s-au despărțit după 45 de ani de căsnicie

Meryl Streep și soțul său, Don Gummer, s-au despărțit după 45 de ani de căsnicie

Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, au dezvăluit că sunt despărțiți de mai bine de șase ani, după ce au decis să aibă vieți separate.

Într-o declarație publicată de Page Six, un purtător de cuvânt al actriței a confirmat că Meryl Streep, în vârstă de 74 de ani, și soțul său, sculptorul Don Gummer, în vârstă de 76 de ani ”deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales să aibă vieți separate și sunt despărțiți de mai bine de 6 ani“.

Cei doi s-au căsătorit în 1978 și au împreună patru copii: Henry, 43 de ani, Mamie, 40 de ani, Grace, 37 de ani, și Louisa Jacobson, 30 de ani.

Ei s-au cunoscut prin intermediul fratelui lui Meryl în 1978 și s-au căsătorit în același an, în septembrie, în timpul unei ceremonii romantice în grădina casei părinților ei.

Pe parcursul căsniciei lor, Meryl și Gummer – care a obținut un masterat la Universitatea Yale – au avut patru copii și cinci nepoți.

În 2002, actrița povestea pentru revista ”Vogue“ că secretul căsniciei lor de lungă durată a fost ”bunăvoința și disponibilitatea de-a lăsa de la tine – și de a tăcea din când în când. Nu există o rețetă a modului în care să crești o familie, este întotdeauna o negociere enormă“.

Potrivit publicației, Meryl Streep a fost văzută ultima dată împreună cu soțul ei acum cinci ani, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2018.