• Home
  • Showbiz
  • Mihaela Rădulescu, mesaj de ziua iubitului. Felix Baumgartner a împlinit 52 de ani

Mihaela Rădulescu, mesaj de ziua iubitului. Felix Baumgartner a împlinit 52 de ani

Mihaela Rădulescu a simțit nevoia să-l felicite și public pe Felix Baumgartner la împlinirea a 52 de ani, trăiți în mare parte cu adrenalina la nivel maxim și dacă e să ne gândim ca ultimii 7 i-a petrecut cu românca…

Chiar la miezul nopții, Mihaela Rădulescu i-a făcut urări lui Felix, luând drept martori pe cei aproximativ 500.000 de urmăritori ai contului său de Instagram. 

”La mulți ani, Schatzi! Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de Instagram.

Felix Baumgartner s-a născut în Salzburg, Austria. El a devenit cunoscut natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat, în special a săriturilor cu parașuta.

Pe la sfârșitul anului trecut, s-a zvonit că cei doi nu mai sunt iubiți, iar Mihaela Rădulescu a ținut neapărat să facă ordine în ceea ce privește relația sa cu Felix Baumgartner.

”De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit.

Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună.

Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus acum ceva vreme Răduleasca, pentru viva.ro.