• Home
  • Showbiz
  • Mihai Bendeac explică de ce a plecat de la iUmor: ”Eu cu voi nu am niciun fel de prietenie…”

Mihai Bendeac explică de ce a plecat de la iUmor: ”Eu cu voi nu am niciun fel de prietenie…”

Mihai Bendeac explică de ce a plecat de la iUmor: ”Eu cu voi nu am niciun fel de prietenie...”

La ceva vreme din momentul în care a părăsit emisiunea ”iUmor”, Mihai Bendeac a oferit public explicații despre cauzele care au dus la încheierea colaborării sale cu Antena 1.

Bendeac a vorbit despre acest subiect în podcast-ul lui Micutzu, iar declarațiile sale despre producția și modul în care se lucra la show-ul de televiziune sunt unele neașteptate.

Actorul spune că prima regulă pe care le-a impus-o producătorilor emisiunii a fost ca relația dintre ei să fie una strict profesională, care să nu includă niciun soi de prietene între ei.

Bendeac spune că producătorii ”iUmor” le-ar fi înscenat juraților o serie de de evenimente deja-vu și că a ajuns la această concluzie după ce multe dintre lucrurile pe care le spunea sau întâmplările de care avea parte înainte de filmări apăreau apoi în numerele concurenților.

”Ideea e în felul următor: eu am avut o înțelegere foarte clară cu producătorii în momentul în care am început treaba asta, și anume: eu cu voi nu am niciun fel de prietenie, eu nu fac parte din ceea ce se întâmplă în show-ul ăsta, în sensul în care nu suntem o echipă, cum se întâmplă la alte talent-show-uri, de exemplu, unde toată lumea este o echipă, unde există o relație între producători și jurați.

Vreau să vă spun încă de la început că suntem, hai să nu spunem într-o stare conflictuală, în niciun caz nu facem parte din aceeași echipă, tratez treaba asta ca pe un reality-show și-mi asum că timp de 12 zile, cât durează filmările pentru fiecare sezon, eu trăiesc un reality-show, și atunci, asumându-mi chestia asta…

Uite, o spun public, eu niciodată nu le-am spus: ”vă rog eu, treaba aia nu o difuzați!”. A, s-a întâmplat de-a lungul timpului…Uite, de exemplu, am făcut odată o gafă în care mi-am dat seama că s-ar putea simți jignită o anumită categorie de oameni. Și am menționat asta dup-aia. Am simțit nevoia să menționez, pentru că mi-a dat seama că s-ar putea să se simtă lezați dintr-o porcărie.

Experimentul, din punctul meu de vedere, a fost în felul următor: cum reacționează trei ființe umane la niște lucruri care, unele dintre ele sunt reale și șocante, altele habar n-am…poate că producătorii, începând să ne cunoască pe noi, personalitățile, care sunt un pic atipice pentru lumea televiziunii, poate că au început să și regizeze anumite lucruri, ca să vadă cum reacționăm.

Mintea mea este atât de deschisă încât să pot să cred orice referitor la treaba asta.”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

Actorul spuen că cele mai uluitoare momente au fost reprezentate de întâmplările de-a dreptul ciudate de care avea parte, și care-l făcuseră, la un moment dat, să nu-i fie foarte clar ce se întâmplă în jurul lui, și nici ce să mai creadă.

”Vreau să spun că de-a lungul timpului s-au întâmplat niște lucruri, în aceste 12 zile când eu intru pe acest traseu mental, bă, absolut uluitoare.

Deci practic, timp de 12 zile, uneori se produce un soi de vortex, adică se întâmplă în fiecare zi niște chestii absolut ireale. Gen mă gândesc în momentul ăsta la ceva foarte puternic, chestie care dintr-o dată îmi apare, și la 10 minute după, pe scenă, văd lucrul respectiv.

Adică este absolut incredibil. S-a întâmplat de multe ori să vorbesc niște lucruri în prima parte a zilei, când ne filmează prin culise, după care pe scenă să se întâmple niște chestii care erau legate de treaba asta.

Deci am avut niște crize de nervi de-am înnebunit, pentru că mi-am dat seama că n-are cum să nu pară regizat. Adică țin atât de mult ca oamenii să înțeleagă despre ce e vorba în c*****l ăsta, astfel încât atunci când se întâmplă lucrurile astea, care habar n-am de ce se întâmplă, poate că este vorba de spațiul mentale pe care tu-l creezi atunci când te concentrezi atât de puternic pe ceva. Bă, și când se întâmplă treaba aia îmi vine să înnebunesc, pentru că dacă și eu m-aș uita…”, a mai spus Bendeac.