Ce zice Mircea Badea despre faptul că Delia nu vrea copii pentru că 'suntem mulți'

19 Oct 2022 | scris de Ioana Sorescu

Spre stupefacția multora, Delia a declarat că nu a decis să aibă copii pentru că suntem deja prea mulți oameni care fac rău planetei...

Ce zice Mircea Badea despre faptul că Delia nu vrea copii pentru că 'suntem mulți'

”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.”, a spus Delia pe rețelele de socializare.

”Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații?

Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a mai argumentat ea.

Mircea Badea a reacționat la discuțiile stârnite în mediul online de anunțul Deliei și i-a luat apărarea, spunând că ”nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii”.

”Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru.

Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E ok, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă.

Încerc să o apăr pe Delia. A face un copil este un gest egoist. A nu face un copil este, de asemenea, un gest egoist. Dacă alegi să faci un copil, tu pentru cine îl faci? Pentru țară? Nu.

Pentru planetă? Nu. Pentru el? L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă.

Cei care se gândesc că a face un copil este un lucru care îi face mai buni… nu este așa. Nu sunt nici mai buni, nici mai răi.”, a spus Mircea Badea la Antena 3.