• Home
  • Showbiz
  • Oana Zăvoranu, după ce Adelina Pestrițu a rămas fără Instagram: «Unde se mai izmenește în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate c***turile»

Oana Zăvoranu, după ce Adelina Pestrițu a rămas fără Instagram: «Unde se mai izmenește în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate c***turile»

Adelina Pestrițu a rămas fără contul său de Instagram, pierzând o comunitate formată din aproximativ 1,6 milioane de urmăritori.

Cum influensăreala e o afacere cât se poate de bănoasă, Adelina Pestrițu s-a grăbit să-și reconstruiască profilul de pe rețeaua de socializare.

”Nu te bucura de răul altuia. Roata se întoarce fix atunci când te aștepți mai puțin. Vă aștept să mă urmăriți și pe acest cont. Voi posta mereu pentru a vă informa că sunt prezentă și aici. Vă mulțumesc.”, a scris Adelina Pestrițu pe InstaStories, pe noul ei cont de pe Instagram.

Oana Zăvoranu nu putut să nu comenteze incidentul, în stilul său propriu și personal. Zăvoranu susține chiar că Pestrițu nu ar fi atât de populară precum ar pretinde și că o bună parte din conturile urmăritorilor săi erau de fapt, numind-o ironic ”Pinocchio”.

”E jale mareeee. Pinocchio ramane fără lovelele care îi veneau de pe cea mai mare sursă de venit a sa: INSTAGRAMUL. Ce face el acum?

Unde se mai izmenește el 24 din 24 în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate c***turile pe care el oricum nu le folosește dar pentru care încasează lunar peste 15.000 de euro?

Eu zic că e minune de Paște. Să-i mulțumiți lui Vârciu că din cauza divorțului cu scandal v-ați pricopsit cu boxista pe capul vostru!”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

”Pinocchio cerșetor spumegă că nu mai are unde să hohăilească să ia banu de pe voi. Fapt pentru care și-a deschis un cont nou, că ”geniul” și ”echipa aia mare” care lucrau nu au reușit nimic.

Îi e dor de voi, mă. Nu ți-e dor de nimeni, penibilo…ți-e ”dor” de lovelele pe care le câștigi FĂCÂND NIMIC PE INSTAGRAM.

Hai la muncă, să vedem ce știi să faci înafară de izmeneală și fală pe Instagram?! Îți zic eu…FIX NIMIC…sau stai…mai știi să dansezi pe boxe, să primești bacșiș în sutien sau chiloți, să te combini cu toți bărbații și să iei nota 3 la BAC.”, a mai scris Oana Zăvoranu pe Instagramul său.