• Home
  • Showbiz
  • Puya: Suntem tentați să credem că suntem stăpânii propriului destin, însă realitatea ne arată că nu este așa

Puya: Suntem tentați să credem că suntem stăpânii propriului destin, însă realitatea ne arată că nu este așa

Aflat în centrul atenței publice datorită activității sale muzicale, Puya a încercat să își expună cât mai puțin familia, iar oamenii să fie mai mult interesați de cariera sa decât viața privată.

Recent, rapperul a fost invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde a povestit și despre familia sa.

Puțini știu cu ce se ocupă, de fapt, mama artistului. Ea este profesoară de engleză și deține un centru de pregătire a elevilor pentru susținerea examenului Cambridge.

”Are vreo 500 de copii. E un centru care pregătește pentru examenul Cambridge. Da, este antreprenoare. Se descurcă foarte bine, mai bine decât mine, chiar”, a povestit Puya.

Cătălin Măruță a fost curios să afle dacă rapper-ul va primit această școală moștenire, iar răspunsul său a surprins pe toată lumea:

”Păi, știu eu ce să fac cu ea? Cred că găsește pe cineva mai instruit. Eu m-am ferit tot timpul de chestia asta, să fiu domn’ profesor, deși uneori îți iese fără să vrei.

Unii nu vor să fie elevi. Mă feresc mereu să dau sfaturi pentru că mie nu-mi place să le primesc. Câteodată am și pierdut din cauza asta”.

Puya mai vorbit și despre faptul că, după ce a fost anunțat că fratele lui a murit în Italia, în 2012, a realizat cât de important este să îți petreci timpul cu cei dragi. 

”E bine să facem bani, dar și să avem grijă de noi și de familie, să stăm unii cu alții. Am început să stau mai mult cu familia. În muzică e greu, dar am încercat să îmbin. Înainte stăteai și în studio, te duceai și la spectacole. (…)

Suntem tentați să credem că suntem stăpânii propriului destin, însă realitatea ne arată că nu este așa. E bine să ne bucurăm de lucrurile mici. Eu nu mă uit foarte mult nici în trecut, nici în viitor, mie îmi place prezentul. Să încercăm să nu mai pierdem ocazii, asta ar fi ideea”, a mai spus Puya.