Radu Ștefan Bănică: «Mulți nu realizează că nu e ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică»

09 Mar 2021 | scris de Ioana Sorescu

Radu Ștefan Bănică are 18 ani și este fiul lui Ștefan Bănică Jr.. În prezent, el poate fi urmărit la ”Te cunosc de undeva!”, acesta fiind primul proiect tv în care tânărul este implicat.

Radu Ștefan Bănică: «Mulți nu realizează că nu e ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică»

Radu a vorbit despre relația cu tatăl lui și despre ce a însemnat pentru el faptul că este fiul unui cunoscut artist.

”Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații.

Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume.

E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate.

Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu”, a povestit fiul lui Ștefan Bănică Jr. pentru revista VIVA!.

”Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut”, a mai spus Radu Ștefan.

”Avem o relație foarte apropiată, mergem în călătorii, urmărim filme împreună și ne distrăm ori de câte ori avem ocazia”, a mai zis băiatul despre relația cu tatăl lui.