• Home
  • Showbiz
  • Ramona Olaru, despre întâlnirea cu un grup de românași în Dubai: «O nesimțire incredibilă, nu am mai văzut așa ceva în viața mea»

Ramona Olaru, despre întâlnirea cu un grup de românași în Dubai: «O nesimțire incredibilă, nu am mai văzut așa ceva în viața mea»

Ramona Olaru, asistenta TV de la matinalul Antenei 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a plecat în concediu în Dubai, de Paște, dar, după cum povestește, din nefericire, și alți români au avut aceeași idee

Cu ocazia vacanței de Paște, Ramona Olaru a făcut o escapadă în luxosul Dubai, alături de Dani Oțil, logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, și Bianca Nuțu, colega ei de matinal, care prezintă horoscopul.

Din păcate a avut parte de o surpriză neplăcută – întâlnirea cu un grup de români la piscina hotelului în care s-a cazat.

”Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând.

În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a povestit Ramona Olaru, enervată la culme, pe contul ei de Instagram.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Ramona Olaru a fost deranjată și de faptul că una dintre persoanele din acel grup s-a apropiat de ea, alături de un copil, ca să facă o fotografie cu ea. 

”Am fost un pic drăguță, că doar i-am ignorat pe acei oameni care au fost de o nesimțire incredibilă, eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea, dar știți cum e, mai bine lași de la tine și îi ignori.

Dar, celălalt grup de românași au dus-o la extrem, n-am nimic cu anumite rase de oameni, dar când nesimțirea depășește limite fără niciun motiv, deja mă scoate din sărite.

Țipau în gura mare pe aici pe la piscină, pe la hotel, că așa merită ăștia de la televizor, du-te și spune-i lui aia că arată mai bine la televizor. Apoi vine la mine cu copilul de mână să facă poză cu Ramona.”, a mai scris Ramona Olaru pe contul ei de Instagram.