• Home
  • Showbiz
  • Răzvan Simion, mărturisire. «Fiica mea a fost concepută, practic, de faţă cu Dani»

Răzvan Simion, mărturisire. «Fiica mea a fost concepută, practic, de faţă cu Dani»

Despre Răzvan Simion și Dani Oțil se cunoaște faptul că sunt doi dintre cei mai simpatici prezentatori de matinal. Deși au mai bine de un deceniu petrecut în fața camerelor de filmat în fiecare dimineață, prezentatorii de la Antena 1 au în spate o istorie de o viață.

Despre viața celor doi matinali s-au povestit multe inclusiv în timpul emisiunii lor de la Antena 1, însă puțini cunosc un detaliu inedit, din timpul căsniciei lui Răzvan.

Prezentatorul a recunoscut că venirea la București de la Reșița, locul de origine al celor doi colegi de emisiune, a presupus ca ambii să locuiască o perioadă împreună.

Deși Răzvan era căsătorit, cu fosta sa soție, Diana, Dani a stat o bună bucată de timp alături de cei doi.

Astfel, glumind, Răzvan spune că Dani Oțil  a fost martor al conceperii fiicei sale, Ianca.

”Am stat niște ani împreună și când am venit în București am stat împreună. Practic, Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față. Aveam o ușă la cameră care nu se închidea bine niciodată”, a spus Răzvan în podcast-ul realizat de Mihai Bobonete.

Răzvan Simion a mai vorbit despre cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor, În același podcast, .

Simion a povestit că fiica sa se apropie de vârsta majoratului și a recunoscut că este extrem de apropiat de ea, tânăra obișnuind să vină mai des la București, ambii copii locuind alături de mama lor la Timișoara. Totodată, Tudor, fiul cel mic, pare să îmbrățișeze pasiunile lui Dani, fiind pasionat de motociclete.

”Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine”, povestește Răzvan.