• Home
  • Showbiz
  • Reacția Anamariei Prodan după ce au apărut poze cu ea goală pe internet

Reacția Anamariei Prodan după ce au apărut poze cu ea goală pe internet

Anamaria Prodan are motive să fie satisfăcută de faptul că se află din nou în centrul atenției, dar și să regrete acest fapt…

Divorțul de Laurențiu Reghecampf, faptul că amanta acestuia este gravidă aduseseră destule probleme, dar nu a fost totul, în urmă cu doar câteva ore, pe internet au început să circule imagini în care Anamaria Prodan apare complet goală.

Anamaria Prodan susține că niciodată, până acum, nu au existat imagini cu ea goală pe rețelele de socializare, și, mai mult decât atât, singura persoană care le-ar fi avut ar fi nimeni altul decât Laurențiu Reghecampf, viitorul ei fost soț.

Ea a povestit că respectivele fotografii le-a trimis acum ceva vreme soțului ei, după ce se întorsese de la sală. Voia să se laude cu fizicul ei. Totodată, ea afirmă că nu îl consideră pe acesta vinovat pentru că pozele cu ea goală circulă pe internet.

”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea.

Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți să insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a dat de înțeles că o persoană foarte apropiată soțului ei ar fi întrat în telefonul acestuia și le-ar fi descărcat și distribuit. Impresara spune că cine i-a dorit răul o să plătească, ea a făcut deja toate demersurile legale în acest sens.

”La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai declarat vedeta.

În urmă cu câteva ore, pe Instagram, la secțiunea story, Anamaria Prodan a distribuit respectivele imagini alături de câteva cuvinte.