Văduva lui Sebastian Papaiani susține că are o legătură paranormală cu regretatul actor

16 Apr 2021 | scris de Ioana Sorescu

Marcela Papaiani mărturisește că are o legătura paranormală cu soțul ei, regretatul actor Sebastian Papaiani, care a încetat din viață pe 27 septembrie 2016. 

Văduva lui Sebastian Papaiani susține că are o legătură paranormală cu regretatul actor

“Îl visez pe Sebastian aproape în fiecare seară îmi vorbeşte, îi vorbesc, parcă nimic nu s-ar fi schimbat. A doua zi dimineaţă, îmi notez cu grijă anumite lucruri în agendă, fiindcă vreau să le păstrez proaspete mereu în amintirea mea”, spune Marcela Papaianu, într-un interviu realizat de impact.ro.

Marcela Papiani a postesti și despre visul pe care l-a avut, în care Sebastian îi cerea haine. 

“Se făcea că eram la noi, în casă, alături şi de alţi buni amici şi vorbeam despre câte în lună şi în stele. Dintr-una într-alta, la un moment dat, mă trezesc că Sebastian sau Biţucă, cum îl alinta nepoata sa, Medeea, îmi spune că vrea un anume pulover, nu mai ştiu pentru ce anume.

Eu am înlemnit. Realizasem că dădusem de pomană puloverul respectiv şi, ca atare, mă tot întrebam de unde o să scot acel obiect vestimentar. Apoi, îi ştiam foarte bine gusturile, iar purtatul puloverelor nu se număra printre obiceiurile sale favorite.

Total şovăind, mi-am îndreptat paşii totuşi spre dulapul în care îi ţineam lucrurile şi o vreme am căutat ceva ce nu mai exista în casă. În fine, când am considerat că e momentul să-mi asum eventuala greşeală, am revenit la Sebastian şi la prietenii noştri.

Şi apoi, aproape dintr-odată, totul s-a schimbat. Fiindcă am discutat despre cu totul altceva, ceva plin de căldură sufletească, care mi-a dat o stare de bine până şi în vis, iar dilema aia ciudată cu puloverul a dispărut. Ca într-un vis!”, a povestit Marcela Sebastian.