• Home
  • Showbiz
  • Sharon Stone susține că un estetician i-a mărit sânii fără să-și fi dat acordul

Sharon Stone susține că un estetician i-a mărit sânii fără să-și fi dat acordul

Ies la iveală noi amănunte despre viața actriței Sharon Stone, publicate într-o nouă autobiografie.

Sharon Stone mărturisește că în anul 2001 s-a trezit dintr-o intervenție chirurgicală cu sânii mai mari, fără ca înainte de operație să fi fost de acord cu această măsură.  Actrița fusese supusă unei operații de reconstrucție a sânilor, din cauza unei tumori benigne, scrie The Guardian.

"Când mi-au dat jos bandajele am descoperit că aveam sânii mai mari cu o întreagă cupă, sâni despre care mi-a zis că "merg mai bine" cu mărimea șoldurilor. Mi-a schimbat corpul fără știința sau consimțământul meu", scrie Sharon Stone în cea mai recentă carte de memorii.

Incidentul este doar unul din mai multe episoade tulburătoare  prin care a trecut actrița în vârstă de 63 de ani, și pe care le dezvălui în autobiografia intitulată "Frumusețea de a trăi de două ori".

În același volum, Sharon Stone susține că atât ea, cât și sora ei, au fost fost abuzate în perioada copilăriei de bunicul lor, Clarence Lawson, care a decedat atunci când actrița avea 14 ani.

"Bizara satisfacție că e cel puțin mort m-a lovit ca o tonă de gheață. M-am uitat la ea (la sora ei, Kelly – N.R.) și a înțeles. Ea avea 11 ani și se terminase totul", povestește actrița.