• Home
  • Showbiz
  • Sharon Stone, veninoasă cu Meryl Streep: «Sunt o ticăloasă mult mai bună decât ea»

Sharon Stone, veninoasă cu Meryl Streep: «Sunt o ticăloasă mult mai bună decât ea»

Sharon Stone a țintit bine și a obținut cee ce și-a dorit – notorietate, după ce o declarație pe care a oferit-o într-un interviu acordat Everything Zoomer, a devenit virală.

În cadrul interviului, jurnalistul citează din volumul de memorii al lui Stones – ”The Beauty of living twice” – un pasaj în care actrița vorbește despre cum industria filmului de la Hollywood forțează femeile să concureze pentru roluri.

În momentul în care o întreabă cum e să joci, ”în cele din urmă”, cu Meryl Streep și  Steven Soderbergh, referindu-se la filmul produs în 2019, ”The Laundromat”, Stone replică tăios…

”Îmi place cum formulezi… că am lucrat în cele din urmă cu Meryl Streep. N-ai spus Meryl a lucrat în cele din urmă cu Sharon Stone. În cele din urmă, pot să spun că am lucrat împreună.

Dar, așa au mers lucrurile în viață ei, s-a construit astfel încât toată lumea să-și dorească să lucreze cu Meryl. Mă întreb dacă-i și place asta…

Modul în care ai structurat întrebarea îi oferă și răspunsul. Industria a fost construită pentru ca toată lumea să o invidieze și să o admire pe Meryl, deoarece ea trebuie să fie cea mai bună. Și toți să concureze împotriva ei.

Cred că Meryl este o actriţă şi o femeie minunată, talentată, dar sincer, mai sunt şi altele ca ea. La fel de frumoase şi talentate. Etalonul impus de Hollywood e un şablon menit să descurajeze”, a spus Stone.

Şi ca să îşi exemplifice punctul de vedere, Stone a enumerat actriţe pe care le consideră de acelaşi calibru cu Meryl Streep: Emma Thompson. Judy Davis. Olivia Colman. Kate Winslet.

”Pentru numele lui Dumnezeu, sunt atâtea. Dar, doar trebuie să pronunţi Streep şi toată lumea să cadă pe jos”, a continuat, cu sinceritate, Sharon Stone.

Stone a adăugat că ea consideră că este o mai bună interpretă a rolurilor negative decât Streep.

”Eu sunt o ”ticăloasă” mai bună decât ea… Meryl n-avea cum să fie bună în ”Basic Instinct” sau în ”Casino”. Eu aveam cum. Și eu o știu, și ea o știe. Dar suntem toți setați să gândim că numai Meryl e uimitoare, și că doar și atunci când îi pomenești numele, trebuie să fi fost senzațional pentru mine să fi lucrat cu ea”, a conchis Stone.

Comentariile lui Stone despre Streep s-au viralizat rapid, chiar de ziua de naștere a lui Meryl Streep – marți – , după ce un fan de-ai ei a postat fragmentul din interviu pe Twitter.

În mod normal, au provocat reacții din partea celor care le-au citit.

”O ador pe Meryl Streep, dar Sharon Stone afirmă exact ceea ce o definește ca fiind Sharon F—ing Stone", scrie jurnalistul Liv Marks.