• Home
  • Showbiz
  • Simona Gherghe: Nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta! Parcă aș vrea să mă întorc la muncă, să mă odihnesc un pic

Simona Gherghe: Nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta! Parcă aș vrea să mă întorc la muncă, să mă odihnesc un pic

Simona Gherghe mărturisește pe contul său de Instagram o parte din ”plăcerile” vieții de părinte…

”Bună, în a nu știu câta zi după Crăciun. Spuneți-mi, vă rog, că și ai voștri fac o mie de tantrumuri pe zi, că refuză să doarmă la prânz, că nu te mai poți înțelege cu ei, că este haos.

Și că, uneori, e drept că îmi trece repede, parcă aș vrea să mă întorc la muncă, să mă odihnesc un pic. Hai, că trecem și peste asta.

Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie de când am intrat practic în vacanță, de când suntem în programul acesta fără niciun program, de fapt.

Asta e, recunosc, nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta, am fost și fără bunici, dar o să supraviețuim. O să plecăm în curând la munte, la schi și o să fie perfect”, a spus Simona Gherghe, pe Instagram.

Simona Gherghe le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe Instagram ce înseamnă viața de părinte dincolo de lumina reflectoarelor.

”Povestea s-a încheiat așa: i-am dat pufuleți( lui Vlad – N.R.), apoi a vrut ciorbă. Ideea e că am decis să nu mă mai stresez. În mod normal m-aș fi agitat că nu mănâncă…”, a scris Simona Gherghe, pe contul ei de Instagram.