• Home
  • Showbiz
  • Surse. Incident între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Surse. Incident între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Relațiile dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, cu iz de telenovelă, par să promită subiecte din belșug pentru media tabloidă…

Ieri răzbătea informația conform căreia la capătul a 15 ani de căsnicie Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf urmează să divorţează, deşi în urmă cu câteva săptămâni îşi reînnoiseră jurămintele. 

Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu adevărat pentu că Informația a fost și confirmată, lapidar, de Reghencampf, dar și dezmințită parțial de Prodan.

"Eu am un bărbat prea smecher, care mă ține așa în mână îmi face toate poftele, ce visez noaptea bărbatul meu îmi dă ziua. Ți se pare că eu am bărbat de lăsat, eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume, nu din România.

Am vrut să-i fac surpriză de 15 ani, am stabilit tot, am avut un prieten care nu avea ce să caute pe listă, dar întâmplarea a făcut că a scăpat pe listă și ne-a dat în primire și soțul a venit cu o zi înainte acasă și ne-a strigat planurile, n-am mai putut face cu aeroportul…

I-am explicat că am vrut să fie surpriză, n-a mai fost, asta este, din punctul meu de vedere totul e perfect", a declarat Anamaria Prodan pentru Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cu toate acestea, Laurenţiu Reghecampf a confirmat divorţul: "Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a spus antrenorul pentru Fanatik.

Potrivit unor surse citate de observatornews.ro, în noaptea de 10 spre 11 iunie amândoi au sunat la 112 la ora 2 noaptea.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că Anamaria Prodan a plecat în grabă cu maşina şi îi este teamă să nu îşi facă rău.

La scurt timp, şi Prodan a sunat la poliţie şi a declarat că s-a certat cu soţul ei şi că nu o lasă să plece de acasă.

Poliţiştii din Ilfov au fost la vila lor din Snagov şi au aplanat conflictul fără a deschide un dosar, deoarece nimeni nu a depus plângere cu privire la incident.