• Home
  • Showbiz
  • Una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste s-a destrămat

Una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste s-a destrămat

Media spaniolă a anunţat, săptămâna aceasta, despărţirea unuia dintre cele mai admirate cupluri, cel format din fostul portar Iker Casillas şi jurnalista Sara Carbonero.

Conform publicaţiei Lecturas, Casillas și Carbonero au pus capăt relaţiei după 11 ani şi locuiesc de mai mult timp la adresa diferite. 

Idila dintre Iker şi Sara a început în 2010, iar modul în care a fost oficializată a făcut atunci deliciul întregului mapamond.

În euforia câştigării Campionatuui Mondial din Africa de Sud, la interviurile de după marea finală, Iker a sărutat-o pe  Sara în faţa camerelor de luat vederi, iar gestul a încântat milioane de romantici din toată lumea.

Dar, iată că, la 11 ani distanţă de acel moment, timp în care cei doi au devenit părinţii a doi copii, Martin şi Lucas, de 7 şi 4 ani, şi au trecut prin momente teribile, cei doi au luat decizia să se despartă.

În 2019, Casillas a suferit un infarct, care i-a grăbit retragerea din activitate, pentru ca, la doar câteva săptămâni distanţă, Sara să fie diagnosticată cu cancer ovarian, fiind operată.

Presa spaniolă a speculat că probleme medicale ale jurnalistei au recidivat, ea fiind supusă, la începutul lunii februarie, unei noi intervenţii chirurgicale.