• Home
  • Showbiz
  • Vedeta Pro Tv care pentru care toaleta în Japonia a fost prea complicată. «A trebuit să caut pe Google»

Vedeta Pro Tv care pentru care toaleta în Japonia a fost prea complicată. «A trebuit să caut pe Google»

O vedetă Pro Tv ajunsă în vizită în Japonia a fost pusă într-o mare dificultate, fiind încurcată de înalta tehnologie care a invadat până și toaletele publice din Țara Soarelui Răsare. Pentru a ieși cu bine din situația în care se afla spune că a trebuit să caute pe Google cum să procedeze.

Corina Caragea, prezentatoare PRO TV, spune că restricțiile din timpul pandemiei au făcut-o nostalgică după vremurile în care călătorea, deși, nu a putut să reziste și a mai scăpat, pe ici, pe colo.

”Cred că oamenii sunt însetaţi de călătorii. Eu, în ţară, am găsit foarte greu loc pentru un weekend la munte. La fel bilete de avion… Mi-a plăcut că totul era deschis – teatre, restaurante, magazine, terase, desigur, cu anumite restricţii – distanţare, igienizare, măşti obligatorii.

Nu cred că trebuie să renunţăm la călătorii, ci doar să ne adaptăm unui alt mod de a călători – mai precaut!”, a spus Corina Caragea.

Corina Caragea a avut parte și de întâmplări mai puțin plăcute în multe ţări în care a ajuns.

”În Japonia am simţit cel mai tare acest şoc cultural. Totul era altfel, de la faptul că nu ne strângem de mână când ne întâlnim, nu ne pupăm, a trebuit să mă descalţ la intrarea în clădirea hotelului. 

Să caut pe Google cum se foloseşte toaleta, căci nu înţelegeam nimic din toate acele butoane de lângă capacul de WC, m-am repezit să intru în metrou, deşi acolo se aşteaptă frumos la coadă.

Într-un metrou din Dubai eram singura femeie între zeci de bărbaţi şi nu e tot… eram în tricou şi pantaloni scurţi. Se uitau tare ciudat la mine şi habar nu aveam de ce.

Pe lângă ţinuta total neadecvată, intrasem într-un vagon de… bărbaţi. Femeile au vagonul lor separat. Sau altădată m-am trezit că am intrat într-un vagon cu mochetă pe jos, canapele, eram la un vagon VIP fără să am bilet pentru asta.

La fel am păţit şi în Japonia, am îngheţat când a venit naşul, dar el doar a făcut o plecăciune, nu ne-a cerut biletele, asta făcea la fiecare călător că a ales să călătorească cu ei. Metroul e privat în Tokyo.

În Israel am nimerit de Sabath, fără să ştiu şi am plătit dublu la taxi, am murit de foame căci totul era închis, chiar şi la hotel mi s-a refuzat o cafea pentru că nimeni nu voia să apese butonul espressorului în ziua de sărbătoare”, povesteşte Corina Caragea zâmbind peripețiile prin care a trecut.