• Home
  • Showbiz
  • Victor Pițurcă: «Mă deranjează că mi se spune Satana»

Victor Pițurcă: «Mă deranjează că mi se spune Satana»

Victor Pițurcă n-a avut nicio șansă în fața poreclei pe care destinul i-a hărăzit-o, «Satana».

La început a încercat să scape de ea, dar timpul și insistența celorlalți în a-l numi așa, au făcut să o accepte ca atare.

În primul rând i s-a tras de la vestimentație, pentru că preferă negrul, dar mai ales din cauza apariției, absolut întâmplătoare, a lui 666 fie în numărul de telefon, fie în cel al mașinii.

Cu numărul de la mașină există chiar și o poveste pe care Pițurcă a lămurit-o.

Pe vremea în care era selecționer la națională, Pițurcă și-a comandat o mașină din Germania și l-a lăsat pe Ciprian Marica să se ocupe de toate procedurile necesare

Totul a fost în regulă până când mașina a ajuns acasă.

”Când a venit maşina, l-a văzut nevastă-mea şi m-a chemat. L-am sunat pe Marica şi i-a spus: «Ciprian ce e cu numerele astea?», el a zis: «Nu ştiu, aşa mi le-au dat ăştia». Şi numerele de telefon mi le-au dat, nu le-am ales eu. E o coincidenţă.”, a explicat Piți.

În timp, pe Pițurcă nu l-a mai deranjat că i se spune Satana, dar spune că îl râcâie faptul că se spune că arată ca-n tinerețe fiindcă are ”pact” cu diavolul.

”Nu doar că e o prostie, dar mă și deranjează teribil treaba asta, pentru că eu am fost crescut într-un anume fel.

Eu când eram copil, de exemplu, nu mă culcam niciodată până nu spuneam rugăciunea ”Înger, îngerașul meu”. Așa m-au crescut părinții mei, iar aceste povești nu-și au rostul nici măcar în glumă”, a mărturisit Pițurcă.

Cum reușește să se mențină într-o formă așa bună la 64 de ani? Pițurcă spune că este cât se poate de simplu.

”Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a explicat fostul selecționer.