• Home
  • Showbiz
  • Vocea României. Ciondăneală între Tudor Chirilă și Horia Brenciu: “Uneori mă simt ca vaca atunci când dă muștele vara” – video

Vocea României. Ciondăneală între Tudor Chirilă și Horia Brenciu: “Uneori mă simt ca vaca atunci când dă muștele vara” – video

Vocea României. Ciondăneală între Tudor Chirilă și Horia Brenciu: "Uneori mă simt ca vaca atunci când dă muștele vara" - video

Pentru mai binele audienței, pentru că la români dacă nu e ceartă, nu e nimic… în cea mai recentă ediție a show-ului Vocea României, Tudor Chirilă și Horia Brenciu au avut un schimb de replici acid, după ce n-au căzut de acord asupra aprecierii unui moment realizat de doi concurenți din echipa lui Smiley.

”Mie mi se pare important că în sezonul ăsta de la Vocea României poate sunt mai multe momente în care vocile nu trebuie neapărat să ajungă la acutele alea spectaculoase. Uite că și un moment ca ăsta poate fi spectaculos prin altceva. E important să înțelegem că vocea este și ea la rândul ei importantă în toate frecvențele ei. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

“Aș vrea să-i atrag atenția colegului mai tânăr cu un an să nu confundăm vocea joasă a lui Cohen cu vocea de întindere cu două octave și ceva a lui Frank Sinatra. Mai ascultă puțin”, a comentat, critic, Brenciu.

De aici, dialogul s-a ascuțit, iar Tudor Chirilă s-a dezlănțuit:

”În suflet sunt mai tânăr cu 40 de ani. (…) Când nu se poate exprima o perioadă mai mult decât mine, dă drumul la tot robinetul”, a spus Chirilă.

”Este foarte dureros să ascult de pe scaunul meu cum partenerul meu de echipă este atacat de unul dintre colegi. Este foarte dureros, noi nu promovăm conflictul. Eu trebuie să -i mai fac câte un semn: Lasă-l, lasă-l, că dacă te pui pe el îl strici”, a intervenit și Theo Rose.

“Filosofia noastră de viață e la ani distanță și asta nu are cum să se transforme în mici înțepături. Câteodată mă simt ca vaca atunci când dă muștele vara, nu e foarte obosită când face asta, aruncă o coadă pe spate, musca pleacă, dar musca se întoarce foarte repede.

De multe ori, când nu dau replica, mă simt ca vaca aia”, a aruncat Horia o replică, îmi duc coada pe spate”, a comentat Chirilă  discuțiile pe care le are cu Horia Brenciu.