Surpriză!? Emma Răducanu ar putea fi antrenată de Darren Cahill

25 Sep 2021 | scris de Adriana Surugiu

Emma Răducanu a renunţat la antrenorul Andrew Richardson, după succesul său la US Open şi se află, după propriile afirmații, în căutarea unui mentor experimentat care să-i ghideze următorii paşi în circuit.

Surpriză!? Emma Răducanu ar putea fi antrenată de Darren Cahill

Sportiva britanică a afirmat că nu se gândeşte la cineva anume şi că nu crede că va lua o decizie înainte de finalul sezonului.

DPA scrie că este puţin probabil ca ea să nu fi primit cu interes vestea că renumitul antrenor Darren Cahill este acum liber, după încheierea colaborării cu Simona Halep.

"Darren Cahill e omul potrivit! Îmi vei mulțumi mai târziu!", i-a transmis Jaiden Micheal, un om de televiziune britanic, Emmei Răducanu.

Conform tennishead.net, Darren Cahill este primul pe lista scurtă a Emmei Răducanu, fiind urmat de Greg Rusedski, Tim Henman, Ivan Lendl, Andrew Bettles şi Patrick Mouratoglou și Sascha Bajin.

Dorinţa de a lucra cu antrenori diferiţi a fost deja o trăsătură notabilă a tinerei cariere a lui Răducanu, ce nu a ezitat să pună capăt unei colaborări dacă i s-a părut mişcarea potrivită, renunţând rapid la Nigel Sears după Wimbledon.