• Home
  • Sport
  • Erling Haaland doarme cu o bandă adezivă lipită pe gură, pentru a avea parte de “somnul perfect”

Erling Haaland doarme cu o bandă adezivă lipită pe gură, pentru a avea parte de “somnul perfect”

Erling Haaland doarme cu o bandă adezivă lipită pe gură, pentru a avea parte de "somnul perfect"

Erling Haaland, cunoscutul fotbalist de la Manchester City, a vorbit despre ritualurile sale înainte de culcare, în cadrul podcast-ului realizat de jurnalistul Logan Paul – “Impaulsive”.

Pentru a obține ”somnul perfect”, extrem de important în viața sportivă și nu numai, Haaland spune că folosește, cu trei ore înainte de a merge la culcare, o pereche de ochelari care blochează lumina albastră și că își lipește gura cu o banda adezivă, pentru a respira doar pe nări, scrie Daily Mail.

“Cred că somnul este cel mai important lucru din lume. Pentru a dormi bine, lucruri simple, cum ar fi ochelarii care blochează (lumina albastră), oprirea tuturor undelor din cameră, cred că este foarte important

Ar trebui să încercaţi să vă lipiţi gura cu bandă adezivă. Eu dorm cu ea pusă. Să faci multe lucruri nu este bine, dar să faci câte puţin în fiecare zi, pe o perioadă lungă de timp, chiar dă roade”, a spus Haaland.

Haaland a dat asigurări că lipirea cu bandă adezivă a gurii îi permite să respire la maximum prin nări şi că “lumina albastră”, emisă de ecrane, poate perturba ritmul somnului.