• Home
  • Sport
  • «Fără cadouri, bani și telefoane la cununie!». Simona Halep și Toni Iuruc au avut cerințe speciale pentru cei 300 de invitați

«Fără cadouri, bani și telefoane la cununie!». Simona Halep și Toni Iuruc au avut cerințe speciale pentru cei 300 de invitați

Simona Halep se va căsători cu Toni Iuruc în data de 15 septembrie, la ora 16:00.

Totul se petrece cu 12 zile înainte ca Simona să împlinească vârsta de 30 de ani, iar aniversarea va veni cu un nume nou pentru jucătoarea de tenis. 

Sportiva va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep și se va numi Simona Halep – Iuruc de acum înainte.

Simona Halep a preferat să-și păstreze și numele de fată, care este brand puternic, deși tradiția comunității machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.

”Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a spus Stere Halep, tatăl sportivei, despre ceremonia de la starea civilă a fiicei sale.

Cununia civilă va avea loc în clubul Fratelli din Mamaia, iar la eveniment au fost invitați personalități precum Ilie Năstase, Ion Țiriac și Klaus Iohannis. 

300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, după care va urma o petrecere la un local de lux din Mamaia. Nunta ar fi programată anul viitor la București.

În invitația lansată celor 300 de persoane, Simona Halep și Toni Iuruc le-au transmis acestora că nu le este permis să vină la petrecere purtând asupra lor telefoane mobile ori alte dispozitive de înregistrat. 

În plus, Simona Halep și Toni Iuruc le-au interzis invitaților să vină cu cadouri și cu daruri în bani.