• Home
  • Sport
  • Fotbalistul Denis Drăguș, reproșuri din partea familiei: «Să-ți fie rușine și ție, și iubitei tale!»

Fotbalistul Denis Drăguș, reproșuri din partea familiei: «Să-ți fie rușine și ție, și iubitei tale!»

Denis Drăguș, fotbalistul în vârstă de 21 de ani, aflat sub contract cu echipa italiană Crotone, a produs un conflict în familie, dupe ce nu și-a invitat părinții la botezul fiicei sale, Gloria. 

Denis Drăguș și Vanessa Mara sunt împreună de mai bine de trei ani și au devenit părinți în luna ianuarie a acestui an.

Într-o postare făcută pe contul ei de Facebook, verișoara fotbalistului, Bianca, îi reproșează public că nu și-a invitat nici măcar părinții la botezul Gloriei.

”Îmi pare rău că scriu această postare despre verișorul meu, Denis Drăguș, pe care-l iubeam cu toții și ne bucuram de reușitele lui de fiecare dată, care doar noi, cei din neam știm câte eforturi a depus unchiul meu, Mihai Drăguș, ca să ajungă unde este el acum! 

Aș vrea să ajungă acest mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită ,fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului? Lipsa părinților lui la cel mai important eveniment din viața voastră de până acum… foarte trist! 

Nu mă așteptam să ne invitați pe noi, verișorii, bunicii… Dar părinții?… Oare ai fi ajuns persoană publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate? Sunt copii crescuți fără părinți, care și-ar fi dorit iubirea, liniștea zilei de mâine, suportul… de care ai avut parte și nu ai știut să apreciezi… 

Vanessa… din câte citeam pe contul tău de Facebook pozezi într-o fată cu suflet imens, care ajuți copiii, donezi, compui scrisori cu 10.000 de metafore etc… Tu știi mai bine… Oare având sufletul atât de bun și făcând atâtea minuni, nu puteai să mai adaugi o minune pe lista ta? 

Să-ți fie rușine și ție, și iubitei tale că nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții? Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai făcut… 

Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă băgați mințile în cap, o viață aveți și doi părinți. Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni! P.S: Sunteți și voi părinți!”, a scris Bianca, pe Facebook. 

Mihai, tatăl atacantului, rezonează cu mesajul verișoarei. El a distribuit postarea și a adăugat o serie de comentarii: ”E greu. Sper să trecem și peste asta”.

Mihai Drăguș, tatăl internaționalului român, a jucat la rândul său fotbal profesionist, la echipe precum FC Argeș, Samsung Bluewings, Torpedo Moscovo sau Lokomotiv Nizhy Novgorod.