Francezii continuă să dea vina pentru eliminare pe condițiile de la București. Președintele Federației: «Chiar nu a fost bine!»

03 Iul 2021 | scris de Adriana Surugiu

Cum tactica, relațiile dintre jucători, ego-urile lor, condiția fizică sau piciorul moale al lui Mbappe nu par a fi argumente suficient de bune pentru a explica eliminarea Franței de la Euro 2020, jurnaliștii sportivi din Hexagon încearcă să dea vina pe condițiile de la București... 

Francezii continuă să dea vina pentru eliminare pe condițiile de la București. Președintele Federației: «Chiar nu a fost bine!»

Vedetele echipei conduse de Didier Deschamps s-au plâns de gălăgia prezentă în hotelul din București în care au fost cazați, Athenee Palace Hilton, unde, spun ei, cu două seri înaintea meciului cu Elveția, un bal studențesc le-a stricat somnul.

Noel Le Graet, președintele Federației Franceze de Fotbal, într-o încercare de a scoate castanele din foc, spune că nu crede că de vină ar fi condițiile de cazare de la București, ci... baza de pregătire - campionii mondiali s-au antrenat pe arena ”Arcul de Triumf”.

”Să încheiem discuția despre hotel. Nu am pierdut din cauza hotelului. În schimb, baza de pregătire chiar nu a fost bună, asta sunt dispus să recunosc. Dar nu putem spune că, dacă am fi schimbat hotelul, nu am fi primit ultimele două goluri din meciul cu Elveția... 

În fotbal, atunci când câștigi, totul e grozav. Când pierzi e mereu vina altora... Nu sunt de acord cu asta.

Am jucat primele trei meciuri în condiții bune și al patrulea, l-am pierdut pentru că așa este fotbalu. Trebuie să vorbim despre fotbal. Restul nu este important”, a conchis Noel Le Graet, conform L'Equipe.