• Home
  • Sport
  • Mirel Rădoi, testat pozitiv cu coronavirus

Mirel Rădoi, testat pozitiv cu coronavirus

Cu doar 10 zile înainte de primul meci din preliminariile Cupei Mondiale, dinspre echipa națională vine o veste mai mult decât proastă.

Antrenorul naționalei, Mirel Rădoi, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, motiv pentru care conferința sa de presă, care era programată miercuri, 17 martie, a fost anulată.

Ținând cont că perioada de carantină durează 14 zile, există riscul ca selecționerul să nu fie pe bancă cel puțin la primul meci din preliminarii, cel cu Macedonia de Nord.

De asemenea, antrenamentele tricolorilor ar putea avea de suferit în perioada următoare, în cazul în care Mirel Rădoi va petrece mai multe zile în izolare.

Totul depinde de cel de-al doilea test, pe care Mirel Rădoi îl va efectua în marți dimineață. Dacă și acesta va ieși pozitiv, antrenorul naționalei va rata nu doar meciul cu Macedonia de Nord, cât și pe cel cu Germania.

Mirel Rădoi speră ca primul test să fie o eroare
”Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi pentru frf.ro.