• Home
  • Sport
  • «Nu suntem la Euro, dar suntem la Euro!». Publicul de pe Arena Națională, plin de entuziasm – video

«Nu suntem la Euro, dar suntem la Euro!». Publicul de pe Arena Națională, plin de entuziasm – video

La Campionatul European de Fotbal, Euro 2020, care a avut loc în 2021, România nu a trebuit să lupte decât cu organizarea a patru meciuri, pe plan sportiv, nu, pentru că nu ne-am calificat… 

Cum n-aveam nici de câștigat, dar nici de pierdut nimic, evenimentul fotbalistic n-a fost unul foarte efervescent în societate.

La ultimul meci din cadrul competiţiei continentale jucat în ţara noastră, Franţa – Elveţia, cel mai mare stadion al ţării a fost ocupat  doar în proporţie de 50%, din cauza reglementărilor sanitare.

Cei 27.000 de spectatori în tribune au produs un moment ce nu s-a regăsit, până acum, la niciunul dintre celelalte 41 de meciuri jucate până acum la acest turneu final.
 
În prima repriză a prelungirilor întâlnirii, fanii au dat drumul celebrelor 'valuri mexicane', pentru ca doar câteva momente mai târziu, în minutul 101, întreg stadionul să scandeze "Ro-mâ-nia! Ro-mâ-nia!".

Efuziunea populară a făcut-o chiar pe comentatoarea partide să producă o remarcă memorabilă: ”Nu suntem la Euro, dar suntem la Euro!”, un fel de n-avem treabă pe aici, dar suntem moț…