• Home
  • Sport
  • Dezvăluire. Cât de ieftin e suplimentul care a ruinat-o pe Simona Halep și relația producătorului cu Mouratoglu

Dezvăluire. Cât de ieftin e suplimentul care a ruinat-o pe Simona Halep și relația producătorului cu Mouratoglu

Dezvăluire. Cât de ieftin e suplimentul care a ruinat-o pe Simona Halep și relația producătorului cu Mouratoglu

Cazul Halep continuă să suscite interesul presei sportive internaționale, care încearcă să găsească răspunsuri pertinente pentru modul în care fostul lider mondial al WTA a ajuns să primească o suspendare de patru ani pentru dopaj.

Cu certitudine în momentul de față nu mai poate fi vorba de o revenire a sportivei noastre în circuitul tenisului de elită, cât mai mult de faptul că imaginea integrității sale a fost pătată și că numele său va fi mereu asociat dopajului.

Din cea mai recentă analiză pe această temă, realizată de cotidianul polonez Przeglad Sportowy, reiese ceea ce foarte multă lume a sesizat încă de la început: Simona Halep a avut prea multă încredere în staff-ul lui Patrick Mouratoglou.

Jurnaliștii polonezi au descoperit faptul că suplimentul cu colagen, Keto MCT, care, conform apărătorilor Simonei Halep a dus la contaminarea sa cu substanța interzisă Roxadustat, costă nici mai mult, nici mai puțin de… un dolar și că patronul companiei producătoare este prieten cu Mouratoglou!

Sursa citată mai menționează că acest supliment, recomandat lui Halep de specialiștii de la Academia Mouratoglou – pe motiv că avea o doză mai mică de zahăr -, era cel mai ieftin de pe piață!

”Echipa lui Patrick Mouratouglu i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că e un remediu bun folosit des de atleți importanți. Exact așa s-a apărat în fața ITIA (Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului – N.R.).

Știa de Keto MCT (suplimentul cu colagen produs de Quantum Nutrition – N.R.) doar din auzite, dar se pare că omul care deține compania e prietenul său (prieten cu Patrick Mouratoglou – N.R.).

Cea mai scumpă academie din lume și fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piață.

Halep a jucat totul pe cartea încrederii și a crezut orbește în echipa sa. Mai devreme sau mai târziu, vom afla exact ce s-a întâmplat și, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a trădat-o”, scrie Przeglad Sportowy.