Unde a fost găsit românul dispărut misterios de lângă soţie, la graniţa slovaco-ungară 

23 Iun 2021 | scris de Ioana Sorescu

Cazul lui Petrişor Pipirigeanu, un tânâr din oraşul Târgu Neamţ, care fusese dat dispărut de către familie, are un deznodământ fericit, rămânând de acum încolo ca rudele şi cei apropiaţi să uite zilele de tensiune cauzate de neverosimila întâmplare. 

Unde a fost găsit românul dispărut misterios de lângă soţie, la graniţa slovaco-ungară 

Tânărul din Târgu Neamţ venea acasă din Anglia, alături de soţia sa, când au fost nevoiţi să oprească la coadă, cu câţiva kilometri înainte de graniţa dintre Slovacia şi Ungaria, în zona oraşului Veľký Kamenec din Slovacia.

În noaptea de 20 iunie, în jurul orei 22.00, Petrişor i-ar fi spus soţiei sale că merge să cumpere de la un magazin din apropiere şi nu s-a mai întors.

Femeia a aşteptat câteva zeci de minute, iar când a realizat că soţul ei nu se mai întoarce, a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Ieri seară, 22 iunie 2021, românul despre care nu se mai ştia nimic din data de 20 iunie a fost depistat de poliţiştii slovaci, conform postului de televiziune Antena 3.

El a fost găsit la o fermă dintr-o localitate situată la câţiva kilometri de locul de unde fusese dat dispărut de către soţie, aproape de graniţa dintre Slovacia şi Ungaria. 

Nu se ştie motivul pentru care tânărul a plecat din autoturismul în care se afla partenera sa şi în ce împrejurări a ajuns la fermă.

Odată depistat, românul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la o unitate medicală, deoarece se simţea slăbit, dar starea sa de sănătate nu punea mari probleme. 

Pentru a afla mai mai multe detalii despre acest ciudat caz, adevărul.ro a încercat să contacteze rudele lui Petrişor Pipirigeanu, dar la cele două numere de telefon, care fuseseră date în mesajele postate pe reţelele de socializare pentru a da relaţii despre cel dispărut, nu a răspuns nimeni.